Tofu stroganoff

Häromdagen blev jag sugen på något gräddigt. Så då blev det tofustroganoff.

2-3portioner

1paket tofu ex alpro 250g
Svamp
Gullök
Ca 3dl grädde
Vitlök
Ingefära
Chili
Tomatpure
Soya
Kryddor ex salt peppar cayenne.
Ekologisk buljong (finns på hälsokost)

Jag marinerade Tofun i olja, ingefära, vitlök, chili och buljong. Man kan köpa färdig marinerad också.

Skär upp svamp, tofu och lök i lagom bitar. Stek svamp och tofu först. När tofun fått färg släng på lök och stek några minuter. Häll sedan på grädde och alla kryddor ink tomatpure och soya. Jag använde ganska mycket tomatpure (1-2msk) och lite soya. Låt koka ihop en stund och spä med vatten om det behövs.

Jag kör min lowcarb grej så jag åt utan ris men det är väldigt gott att äta ihop annars! :)
Smaklig måltid!

 



Kommentarer
Anna nr 2

Wow! Det vill jag prova!

2012-03-19 @ 15:00:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0